O NAS

O PODJETJU

Zavod NOUTBUK je podjetje, ki se ukvarja z izdelavo personaliziranih in nepersonaliziranih zvezkov z motivi mandal. Vse se je začelo v srednji šoli pri pouku podjetništva, ko je bila ideja prvič predstavljena sošolcem in profesorjem. Tako je bil --.--.2019 odprt Zavod NOUTBUK Novo mesto.  Ekipo zaenkrat predstavlja le Veronika, v prihodnje pa pričakujemo tudi širjenje ekipe. Zvezke prodajamo preko spletne trgovine, na stojnicah v trgovskih centrih ( o datumih in lokacijah obveščamo na socialnih omrežjih) ter v Taboru Mojca v Dolenjskih Toplicah. Ukvarjamo se z izdelavo zvezkov za osebno potrošnjo, kot tudi z izdelavo večjih naročil za poslovna darila in podobno.

EKIPA

Ekipo sestavljam Veronika. Sem dijakinja na ekonomski gimnaziji v Novem metu in sem »deklica za vse« v podjetju NOUTBUK. Idejo sem razvila pri pouku podjetništva, sedaj pa sem se dokončno odločila slediti svojim sanjam in idejo spraviti k življenju in jo predstaviti širnemu svetu. Sicer sem zelo pozitivna, komunikativna in zgovorno dekle s številnimi zastavljenimi cilji, za katere se dnevno trudim, da jih bom lahko dosegla. Veseli me, da ste prišli na našo stran in upam, da vam  je všeč. Želim vam veliko produktivnosti, koncentracije in pomirjenosti.

VIZIJA PODJETJA

V podjetju NOUTBUK se zavedamo, da dan danes ljudje dnevno sprejmemo nešteto novih informacij, kar je za vsakega posameznika neverjetno naporno. Zato si v našem podjetju prizadevamo, da bi omilili novodobni generaciji nepotrebne težave, kot so pomanjkanje koncentracije, in bi vam z našimi produkti pomagali izboljšati in vam olajšati vaš vsakdan.

3[1].jpg
2[1].jpg
20200601_131528_edited.png
5[1].jpg
4[1].jpg
1[1].jpg