5[1].jpg
5[1].jpg

20200601_131528_edited.png
20200601_131528_edited.png

IMG_20200601_131623_125.jpg
IMG_20200601_131623_125.jpg

5[1].jpg
5[1].jpg

O NAŠIH PRODUKTIH

- Boljšajo koncentracijo

- Večajo ustvarjalnost

- Estetski

- Personalizirani

- Primerni za vse

Izdelujemo personalizirane in nepersonalizirane zvezke z motivi mandal.

Zaradi pomirjujočih učinkov narisanih vzorcev – mandal- vam bo uporaba zvezkov pripomogla k boljši pozornosti in koncentraciji, pomirili bodo vaš um in telo, povečali bodo vašo kreativnost in pomagali pri globljem razmišljanju. Ravno zato pa smo se odločili za izdelavo takšnih zvezkov.

Prav tako so primerni za vse spole, starosti, poklice

Pri zasnovanju zvezkov smo izhajali predvsem iz nam dobro poznanih težav, katere naši zvezki odpravljajo.

Prepričani smo, da se vsi kdaj srečujemo s pomanjkanjem koncentracije na dolgih predavanjih. Pri otrocih v šoli je to še bolj opazno, saj zaradi tega postanejo nemirni. V obeh primerih pa pomanjkanje koncentracije vodi v to, da od predavanj ne odnesemo toliko informacij, kot bi jih lahko, velikokrat pa se zgodi tudi, da si začnemo risati po zapiskih, s čimer si jih, lahko rečemo, da kar uničimo. No, vsekakor ne izgledajo preveč lepi, zato tudi niso dobro berljivi, še bolj pa nam vizualna podoba odnese motivacijo, da bi jih ponovno pregledali.


Ključni dogodek, ki pa je pripomogel k temu, da smo se ideje zares lotili pa je bilo poletno nakupovanje zvezkov za v šolo. Sem Veronika, in hodim v srednjo šolo, zaradi česar moram vsako poletje nakupiti zvezke za novo šolsko leto. A tako kot vsako leto do sedaj, mi nobeni zvezki niso bili zares všeč. Nisem hotela imeti enakih zvezkov kot moji sošolci, vsekakor pa nisem želela imeti zopet enake zvezke kot leta prej ( nogometaši, živali…). Izbira zvezkov mi sploh ni bila všeč.

Vse to pa je vodilo v izdelavo NOUTBUK zvezkov – zvezki, ki so več kot le podlaga za pisanje.